GYMSHOOT

Heel erg bedankt voor deze super ervaring. Ik kan u met zekerheid zeggen dat ze er allemaal van genoten hebben!

GYMSHOOT

Ben je een gymast of danser(es) en hou je van mooie foto's? Lees dan zeker verder...

Interesse in een leuke en unieke ervaring? Zin in een middag (of avond) plezier op een bijzondere locatie? Ga dan mee op stap voor een gymshoot, individueel of als team! Fotoshoots reserveren voor het seizoen 2020-2021 kan volgens onderstaande formules op een "first come first served" basis. De planning van een datum doen we in onderling overleg volgens beschikbaarheid.

SOLO SHOOT

Inbegrepen: een fotoshoot van 60 minuten op een toffe locatie naar keuze, we maken een mix van diverse individuele beelden volgens je eigen interesses in één of meerdere outfits. Maximaal 14 dagen na de shoot ontvang je een privaat webalbum met de afgewerkte foto's (keuze uit minstens 15 foto's), downloadbaar in lage resolutie en voorzien van een  logo. Twee hoge resolutie dowloads zonder logo zijn inbegrepen in de shoot, overige foto's kunnen individueel of in bundel besteld worden als download of afdruk.

Prijs: 60 euro (introductieprijs, geldig voor reservaties t/m 31/01/2021, normale prijs: 90 euro)

DUO SHOOT

Inbegrepen: een shoot van 120 minuten op een toffe locatie naar keuze, we maken een mix van individuele en groepsfoto's met ruimte voor persoonlijke inbreng. Maximaal 14 dagen na de shoot ontvang je een privaat webalbum met de afgewerkte foto's (keuze uit minstens 20 foto's), downloadbaar in lage resolutie en voorzien van een  logo. Drie hoge resolutie dowloads zonder logo zijn inbegrepen in de shoot, overige foto's kunnen individueel of in bundel besteld worden als download of afdruk.

Prijs: 110 euro (introductieprijs, geldig voor reservaties t/m 31/01/2021, normale prijs: 150 euro)

TRIO SHOOT

Inbegrepen: een shoot van 120 minuten op een toffe locatie naar keuze, we maken een mix van individuele en groepsfoto's met ruimte voor persoonlijke inbreng. Maximaal 14 dagen na de shoot ontvang je een privaat webalbum met de afgewerkte foto's (keuze uit minstens 25 foto's), downloadbaar in lage resolutie  en voorzien van een logo. Vier hoge resolutie dowloads zonder logo zijn inbegrepen in de shoot, overige foto's kunnen individueel of in bundel besteld worden als download of afdruk.

Prijs: 150 euro (introductieprijs, geldig voor reservaties t/m 31/01/2021, normale prijs: 210 euro)

COMBI SHOOT

Nog meer plezier! Kom samen met een andere gymnast of team en krijg 10% korting! We combineren twee shoots op hetzelfde moment en op dezelfde locatie en voorzien daarvoor twee maal zoveel tijd!

Voorbeelden:

  • fotoshoot met twee individuele gymnasten gedurende 2u voor 120 euro - 10% = 108 euro. De foto's worden aangeboden in twee verschillende private albums, voor elke gymnast zijn twee hoge resolutie downloads inbegrepen.
  • fotshoot van een trio en duo gedurende 4u voor 270 euro - 10% = 234 euro. De foto's worden aangeboden in twee verschillende private albums, voor het duo zijn 3 hoge resolutie foto's inbegrepen, voor een trio zijn dat er vier.

INTERESSE?

Wens je meer informatie of meteen te reserveren? Contacteer me via onderstaand formulier of gebruik onze social media accounts om een berichtje te sturen!

VOORBEELD ALBUM

20200906_172804_CDGP0268
Bekijk het voorbeeldalbum van het duo Ninah en Yente (Gym90 Beringen)

VOORWAARDEN

  • Alle shoots gaan door op een locatie die we samen kiezen, verplaatsingen vanuit Evergem  van minder dan 25km (heen / terug) zijn inbegrepen, extra kilometers aan 0,40 euro / km.
  • We leggen samen een datum vast, deze is echter steeds onder voorbehoud en kan last minute wijzigen door weersomstandigheden of overmacht. Gymansten kunnen enkel bij overmacht vragen om de datum aan te passen (vb. blessure of ziekte).
  • Foto's uit het private album kunnen voor het seizoen 2020-2021 besteld worden aan dezelfde voorwaarden van de wedstrijdfoto's.
  • Alle aangeboden en gepubliceerde foto's zijn strikt voor persoonlijk gebruik, de fotograaf blijft eigenaar van alle gemaakte beelden maar zal deze enkel gebruiken voor het promoten van zijn portfolio op zijn persoonlijke  site en/of sociale media, tenzij anders overeengekomen.
  • Bij de shoot mag één ouder of trainer aanwezig zijn om alles te volgen en eventueel te assisteren.
  • De fotograaf is niet verantwoordelijk voor eventuele blessures of ongevallen, tijdens een shoot is het steeds safety first! Gymnasten moeten zelf steeds kunnen inschatten of ze een deel voldoende beheersen om het op de gekozen locatie uit te voeren!


20200906_155117_CDGP0083


20200830_172024_CDGP0530