Acro Photo Packs

Hoe werkt het?

Voor de meeste wedstrijden werken we met photo packs. Omdat we elke foto nabewerken (uitsnede maken, witbalans aanpassing, belichtingscorrecties, ruisreductie, opscherping, ...) is het praktisch niet mogelijk om alle foto’s van een wedstrijd aan te bieden en worden slechts enkele beelden van elke routine beschikbaar gemaakt in de wedstrijdalbums. Deze foto’s kan je bestellen als download of print maar de keuze is beperkt. Wil je graag alle foto’s zien dan bestel je een starter pack of all-in pack (reserveer vooraf)! Na ontvangst van de betaling verwerken we ALLE geslaagde foto’s van de gekozen routine(s). Enkele dagen na betaling ontvang je van mij een persoonlijke link met de volledige reeks van foto’s! Uit dit online album kies je individuele downloads of prints (starter pack) of je kiest voor de complete set onder de vorm van een all-in pack.

Let op: teams die meerdere oefeningen brengen moeten voor elke routine waarvan ze foto’s willen een pack bestellen!

Starter Pack: 15 euro

Een Starter Pack geeft je toegang tot een persoonlijk online album met de volledige reeks van foto’s van een routine, dit zijn in principe minstens 15 beelden. Vanuit dit persoonlijke album kies je naar keuze zelf welke beelden je wenst als download of afdruk.

Tip: bij het bestellen van afdrukken op 10×15 of bij downloads krijg je een volume korting, mits gebruik van de vermelde kortingcodes! Bekijk de details bij een product voor meer info! Meer info ook in deze prijslijst.

De aanschafwaarde van het Starter Pack dient als voorschot en wordt omgezet in een kortingscode je kan gebruiken bij het bestellen van individuele foto’s of bij het bestellen van de complete set (all-in pack).  Je kan uiteraard voor meer dan 15 euro bestellen, het verschil betaal je bij het afrekenen.

Een Starter Pack koop je per routine en heeft een vaste prijs van 15 euro. Een starter pack kan je reserveren maar ook achteraf bestellen uit het wedstrijd album, de keuze aan foto's zal dan mogelijk wel beperkter zijn.

Tot slot: kijk a.u.b. bij het maken van je bestelling uit je persoonlijke online album steeds goed de inhoud na, maak geen onlogische combinaties zoals een individuele download en een upgrade naar een all-in pack. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. Kosten die voortkomen uit correcties en terugbetalingen kunnen doorgerekend worden aan de klant. Bij twijfel kan u ons steeds contacteren!

All-in Pack: vanaf 54 euro*

Heb je een Starter Pack besteld en kan je niet kiezen welke beelden je wil bestellen? Een All-in Pack laat je toe om alle foto’s uit een persoonlijk album te downloaden aan een vaste prijs.

Een All-In Pack koop je voor één, twee of drie routines naargelang de wedstrijd, prijzen zijn goedkoper wanneer je voor meerdere routines van hetzelfde team kiest. 

Na ontvangst van de betaling kan je uit je persoonlijke album de volledige set foto’s met één klik downloaden. 

Je kan een All-inPhoto Pack vooraf reserveren, je ontvangt dan bovendien extra korting! Vooraf reserveren heeft ook het voordeel dat we de routines met extra focus zullen volgen om nog meer en betere beelden af te leveren ;-). 

Een All-In Pack kost 60 euro per routine, voor formaties uit de A reeks die twee of drie routines brengen gelden extra kortingen: 100 euro voor twee routines en 135 euro voor drie routines. **
Vooraf reserveren = extra korting op deze prijzen.

Maak je reservatie via de links op de overzichtpagina van elke jaargang. Zie bijvoorbeeld Acrofoto 2022

* Enkel bij reservatie vooraf, prijs voor één routine. 
** Prijzen enkel van geldig voor Belgische wedstrijden


Alle foto’s blijven (c) Christian Degroote en het gebruik van de aangeboden foto’s is enkel voor persoonlijke doeleinden, lees daarvoor zeker nog even de afspraken en regels. Alle Photo Packs komen met een niet goed geld terug garantie, wanneer we het persoonlijke album doorsturen en je bent niet tevreden over het aanbod dan staat het je vrij om GEEN foto’s te downloaden en je bestelling te annuleren, deze garantie vervalt echter zodra je beslist om één of meerdere foto’s wel te downloaden.

Tip: bestel een pack als groep of duo en deel de kosten!

A la carte Pack? Heb je een speciaal verzoek, ben je als club of trainer op zoek naar een specifiek beeld of wil je van twee of meer verschillende formaties een pack bestellen? Heb je andere vragen? Aarzel vooral niet om ons te contacteren!