Acro Photo Packs

Hoe werkt het?

Voor de meeste wedstrijden werken we met photo packs. Omdat het organisatorisch niet meer mogelijk is om alle foto’s van een wedstrijd volledig en snel te verwerken zullen er voortaan slechts enkele beelden van elke oefening beschikbaar worden gemaakt in de wedstrijdalbums. Deze foto’s kan je nog steeds bestellen als download of print maar de keuze is dus beperkt. Wil je graag meer foto’s zien dan bestel je een starter pack! Na ontvangst van de betaling gaan we aan de slag en “ontwikkelen” we alle foto’s van de gekozen routine(s). Enkele dagen na betaling ontvang je van mij een private link met de volledige reeks van foto’s! Uit dit online album kies je individuele downloads of prints of je kiest voor een upgrade voor een all-in pack en bestelt het volledige album voor een voordeligere prijs.

Let op: teams die meerdere oefeningen brengen moeten voor elke routine waarvan ze foto’s willen een starter pack bestellen!

Starter Pack: 15 euro

Een Starter Pack geeft je toegang tot een persoonlijk online album met de volledige reeks van foto’s van een routine, dit zijn in principe minstens 15 beelden. Vanuit dit persoonlijke album kies je naar keuze zelf welke beelden je wenst als download of afdruk.

Tip: bij het bestellen van afdrukken op 10×15 of bij downloads krijg je een volume korting, mits gebruik van de vermelde kortingcodes! Bekijk de details bij een product voor meer info! Meer info ook in deze prijslijst.

De aanschafwaarde van het Starter Pack dient als voorschot en wordt omgezet in een kortingscode die je ontvangt en kan gebruiken bij het bestellen van individuele foto’s uit het persoonlijke album of bij een upgrade naar een all-in pack.  Je kan uiteraard voor meer dan 15 euro bestellen, het verschil betaal je bij het afrekenen.

Een Starter Pack koop je per routine en heeft een vaste prijs van 15 euro (geldig voor seizoen 2019-2020). Je moet een starter pack niet reserveren! Wacht na de wedstrijd tot de beelden verschijnen op onze site, voeg één van de foto’s toe in je winkelmandje en kies daar de starter pack, voeg op dit moment nog geen andere items toe aan je bestelling, doe dat steeds vanuit je persoonlijke online album.

Tot slot: kijk a.u.b. bij het maken van je bestelling uit je persoonlijke online album steeds goed de inhoud na, maak geen onlogische combinaties zoals een individuele download en een upgrade naar een all-in pack. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. Kosten die voortkomen uit correcties en terugbetalingen kunnen doorgerekend worden aan de klant. Bij twijfel kan u ons steeds contacteren!

All-in Pack: vanaf 54 euro*

Heb je een Starter Pack besteld en kan je niet kiezen welke beelden je wil bestellen? Een All-in Pack laat je toe om alle foto’s uit een album te downloaden aan een vaste prijs.

Een All-In Pack koop je voor één, twee of drie routines naargelang de wedstrijd, prijzen zijn goedkoper wanneer je voor meerdere routines van hetzelfde team kiest. 

Na ontvangst van de betaling passen we je persoonlijke album aan en kan je de volledige set foto’s met één klik downloaden. 

Je kan een All-inPhoto Pack ook reserveren **, je ontvangt dan bovendien 10% korting! Vooraf reserveren heeft ook het voordeel dat we de routines met extra focus zullen volgen om nog meer en betere beelden af te leveren ;-). 

Een All-In Pack kost 60 euro per routine, voor formaties uit de A reeks die twee of drie routines brengen gelden extra kortingen: 100 euro voor twee routines en 120 euro voor drie routines. Vooraf reserveren = 10% korting op deze prijzen (geldig voor seizoen 2019-2020) 

* Enkel bij reservatie vooraf, prijs voor één routine. 
** Reserveren van een all-in pack is vrijblijvend, we vragen geen voorschot maar rekenen op een correcte en eerlijke relatie met onze klanten. Reserveren is aankopen tenzij uw foto pakket niet aan de verwachtingen zou voldoen. Weet echter dat we enkel een all-in pack zullen aanbieden als we zelf overtuigd zijn van de kwaliteit van de reeks en er voldoende foto’s beschikbaar zijn. Heb je een all-in pack gereserveerd en kunnen we door uitzonderlijke omstandigheden dit niet aanleveren volgens onze eigen kwaliteitseisen zullen we dit vooraf melden.

Alle foto’s blijven (c) Christian Degroote en het gebruik van de aangeboden foto’s is enkel voor persoonlijke doeleinden, lees daarvoor zeker nog even de afspraken en regels. Alle Photo Packs komen met een niet goed geld terug garantie, wanneer we het persoonlijke album doorsturen en je bent niet tevreden over het aanbod dan staat het je vrij om GEEN foto’s te downloaden en je bestelling te annuleren, deze garantie vervalt echter zodra je beslist om één of meerdere foto’s wel te downloaden.

Tip: bestel een pack als groep of duo en deel de kosten!

A la carte Pack? Heb je een speciaal verzoek, ben je als club of trainer op zoek naar een specifiek beeld of wil je van twee of meer verschillende formaties een pack bestellen? Heb je andere vragen? Aarzel vooral niet om ons te contacteren!