GYMSHOOT

Heel erg bedankt voor deze super ervaring. Ik kan u met zekerheid zeggen dat ze er allemaal van genoten hebben!

GYMSHOOT

Ben je een gymast of danser(es) en hou je van mooie foto's? Lees dan zeker verder...

Interesse in een leuke en unieke ervaring? Zin in een middag (of avond) plezier op een bijzondere locatie? Ga dan mee op stap voor een gymshoot, individueel of als team! Fotoshoots reserveren voor het seizoen 2020-2021 kan volgens onderstaande formules op een "first come first served" basis. Het vastleggen van een datum en locatie doen we in onderling overleg volgens beschikbaarheid.

SOLO SHOOT

Inbegrepen: een fotoshoot van 60 minuten op een toffe locatie naar keuze, we maken een mix van diverse individuele beelden volgens je eigen interesses in één of meerdere outfits. Maximaal 14 dagen na de shoot ontvang je een privaat webalbum met de afgewerkte foto's (keuze uit minstens 15 foto's), downloadbaar in lage resolutie. De foto's kunnen vervolgens naar keuze ook in hoge resolutie, als afdruk of in een pakket besteld worden.

Prijs: 60 euro (introductieprijs, geldig voor reservaties t/m 30/06/2021, normale prijs: 90 euro)

DUO SHOOT

Inbegrepen: een shoot van 120 minuten op een toffe locatie naar keuze, we maken een mix van individuele en groepsfoto's met ruimte voor persoonlijke inbreng. Maximaal 14 dagen na de shoot ontvang je een privaat webalbum met de afgewerkte foto's (keuze uit minstens 20 foto's), downloadbaar in lage resolutie. De foto's kunnen vervolgens naar keuze ook in hoge resolutie, als afdruk of in een pakket besteld worden.

Prijs: 110 euro, of 55 euro per gymnast (introductieprijs, geldig voor reservaties t/m 30/06/2021, normale prijs: 150 euro)

TRIO SHOOT

Inbegrepen: een shoot van 120 minuten op een toffe locatie naar keuze, we maken een mix van individuele en groepsfoto's met ruimte voor persoonlijke inbreng. Maximaal 14 dagen na de shoot ontvang je een privaat webalbum met de afgewerkte foto's (keuze uit minstens 25 foto's), downloadbaar in lage resolutie. De foto's kunnen vervolgens naar keuze ook in hoge resolutie, als afdruk of in een pakket besteld worden.

Prijs: 150 euro, of 50 euro per gymnast (introductieprijs, geldig voor reservaties t/m 30/06/2021, normale prijs: 210 euro)

COMBI SHOOT, CLUB SHOOT of OP MAAT?

Nog meer plezier! Kom samen met een andere gymnast of team en krijg een extrta korting! We combineren twee of meerdere shoots op hetzelfde moment op één of meerdere locaties. Hiervoor werk ik graag een voorstel uit op maat. Contacteer me met meer details over je specifieke wensen of ideeën in ik werk graag een voorstel uit.


  INTERESSE?

  Wens je meer informatie of meteen te reserveren? Contacteer me via onderstaand formulier of gebruik onze social media accounts om een berichtje te sturen!

  VOORBEELD ALBUM

  20200906_172804_CDGP0268
  Bekijk het voorbeeldalbum van het duo Ninah en Yente (Gym90 Beringen)

  VOORWAARDEN

  • Alle shoots gaan door op een locatie die we samen kiezen, verplaatsingen vanuit Evergem van minder dan 25km (heen / terug) zijn inbegrepen, extra kilometers aan 0,40 euro / km.
  • We leggen samen een datum vast, deze is echter steeds onder voorbehoud en kan last minute wijzigen door weersomstandigheden of overmacht. Gymansten kunnen enkel bij overmacht vragen om de datum aan te passen (vb. blessure of ziekte).
  • Foto's uit het private album kunnen voor het seizoen 2020-2021 besteld worden aan dezelfde voorwaarden van de wedstrijdfoto's.
  • Alle aangeboden en gepubliceerde foto's zijn strikt voor persoonlijk gebruik, de fotograaf blijft eigenaar van alle gemaakte beelden maar zal deze enkel gebruiken voor het promoten van zijn portfolio op zijn persoonlijke  site en/of sociale media, tenzij anders overeengekomen.
  • Bij de shoot mag één ouder of trainer aanwezig zijn om alles te volgen en eventueel te assisteren.
  • De fotograaf is niet verantwoordelijk voor eventuele blessures of ongevallen, tijdens een shoot is het steeds safety first! Gymnasten moeten zelf steeds kunnen inschatten of ze een deel voldoende beheersen om het op de gekozen locatie uit te voeren!


  20200906_155117_CDGP0083


  20200830_172024_CDGP0530